top of page

Frisörkollega Sökes

Frisörkollega sökes till Salong Lisma i Piteå. Som hyrstol hos oss så erbjuder vi dig två utbildningar per år som ingår i ditt avtal. Vi söker dig som vill växa och utvecklas med oss! 

Hej fina du! Vi på Lisma söker en frisörkollega  eller dig som jobbar med annan typ av skönhet som vill hyra stol i våran mysiga salong. Vi brinner för skapande och älskar att vidareutbilda oss.

 

Hos oss som hyrstol ingår två kurser per år i ditt avtal. Som egenföretagare så behöver du ha ett stort driv och engagemang och brinna för det du gör!

 

Det som krävs för att du ska kunna starta eget är en f-skatt, ansvarsförsäkring och dina saxar resten finns redan på salongen. Du har möjlighet som hyrstol att köpa färgen från salongen så du behöver alltså inte ha ett eget färglager.

 

På Salong Lisma har vi i dagsläget även en nagelteknolog, massör, brow lift, lash lift, vaxning samt en sjuksköterska som utför botox, fillers och andra skönhetsbehandlingar.

 

Vill du utvecklas med oss och vår härliga salong? Tveka då inte att kontakta oss på info@salonglisma.se. Vi ser fram emot att prata vidare!

Ljus & växter
bottom of page