top of page

Hairtalk

Löshår för volym och förlängning.

Hairtalks hårkvalité är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvalitén håller omsättning efter omsättning.

Allt hår från Hairtalk är etiskt handlat Fairtrademärkt tempelhår, vilket gör att du som kund kan bära håret med stolthet. Patenterat tejpsystem Vår speciella tejp är den mest skonsamma på marknaden och kan sättas i det allra tunnaste hår, alla kan alltså bära Hairtalk!

 

Tejpen går inte att jämföras med någon annan isättningsmetod, utan den måste upplevas.

hår modell

Löshår i Piteå

När du använder Hairtalk är Du garanterad det mest optimala systemet när det kommer till hårkvalité, fästmetod och skonsamhet!  Hairtalk är mer än bara hårförlängning, ändra färg, få stylingen att hålla, forma om din frisyr – möjligheterna är oändliga.

 

Det skiljer sig drastiskt mellan isättningsmetod, hållbarhet och framförallt resultat! Ditt hår är bara värt det allra bästa – Hairtalk låter ditt hår få vila och komma i bättre skick.

 

Detta har vi bevisat gång på gång.

Hairtalk finns i längderna 25 cm, 40 cm och 55 cm 

 

Har du frågor angående hairtalk så tveka inte att kontakta oss, vi svarar mer än gärna på dina frågor.

Visste du att?

Löshår älskar fukt! Fråga oss om vilka produkter du ska använda på ditt löshår. 

shampoo_balsam_2048x.jpg

Mer om Hairtalk

Hairtalk är världens första tejpextensions som grundades i Tyskland 2005 och finns nu i över 50 länder. Det som gör Hairtalk väldigt unikt är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen.

Som kund kan man alltid känna sig trygg genom att välja Hairtalk. Vi är endast auktoriserade frisörer som har genomgått Hairtalks utbildning som leds av experter inom området. Allt för att kvalitetssäkra att produkten används korrekt. Vi är väldigt stolta över att jobba med Hairtalk och deras produkter.

Möjligheterna är verkligen oändliga med hjälp av Hairtalk. Vill du förlänga, förtjocka, ge håret mer stadga eller göra en färgförändring? Vi gör en grundlig konsultation för att just du ska få ditt drömhår! 

blont hår
bottom of page